Åbent Hus søndag kl. XX.XX – XX.XX

Velkommen til Løvhaven

– Skovlundes nye, grønne centrum

Mærk naturen. nærheden. naboskabet. roen.

Velkommen til Skovlundes nye, spirende centrum, hvor handelsmiljøet, de grønne oaser og moderne boliger skyder frem. Her ligger Løvhavens 168 lejligheder og rækkehuse dejligt placeret, så alle beboere, singler såvel som seniorer og børnefamilier, kan nyde godt af et praktisk hverdagsliv tæt på indkøb, offentlig transport, daginstitutioner, skoler, fritidsliv og alle de andre gode oplevelser, som venter i Skovlundes blomstrende bymidte.

Køkken

I Løvhaven står de arkitekttegnede hjem i flotte lyse, nordiske materialer, skabt af godt håndværk og med omtanke for det omkringliggende byrum, som skal være grønt og trygt at færdes i.

Løvhaven består af i alt 168 lejeboliger udført som rækkehuse og lejligheder med 2-4 værelser. Rækkehusene er fra 44-141 m2 og lejlighederne 53-100 m2.

Derudover får alle beboere adgang til en privat altan eller terrasse, hvorfra udsigten til de mange grønne gårdrum, opholdssteder og gangstier kan nydes.

Bilen kan parkeres i Løvhavens egen parkeringskælder, hvor der også findes el-ladepladser.

Der er skabt masser af luft mellem boligerne, således at alle får bedst muligt lysindfald og masser af dagslys i køkken-alrum og værelser.

Soveværelse

Løvhavens lejeboliger har opnået certificeringen DGNB Guld, som tildeles byggeri, der udmærker sig inden for social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Skovlunde Bymidte gennemgår i disse år en omfattende forvandling, og Løvhaven skriver sig direkte ind i denne nye opblomstring af byens vigtige handelsmiljø med en pulserende blanding af byliv og boliger. Løvhaven ligger derudover attraktivt pga. sin nærhed til offentlig transport og korte distance til København.

Uanset om du ønsker en kort pendlerrute, mere nærhed til naturen eller et aktivt byliv med shoppemuligheder, får du her en ideel beliggenhed i Skovlundes nye, grønne centrum.

Grønt og trygt

Opblomstring af byens pulserende byliv

Bliv en del af Skovlundes nye,
opblomstrende handelsmidte med byliv,
grønne oaser, børneliv og boliger.

Bliv en del af Skovlundes nye, opblomstrende handelsmidte med byliv, grønne oaser, børneliv og boliger.

Løvhaven lejeboliger Ishøj

2 minutter

i bil til daginstitution

4 minutter

til fods til Skovlunde St.

2 minutter

på cykel til skole

3 minutter

i bil til indkøb

2 minutter

på cykel til Byparken

21 minutter

i tog til København H

2 minutter

i bil til daginstitution

4 minutter

til fods til Skovlunde St.

2 minutter

på cykel til skole

3 minutter

i bil til indkøb

5 minutter

på cykel til Byparken

21 minutter

i tog til København H